Recensies

HomeRecensies

Hallo Paul, ik wilde laten weten dat de wit marmeren Franse pendule het uitstekend doet. Hij tikt zoals hij nog nooit geklonken heeft. Hartelijk dank hiervoor.

Sacha Segaar


Hallo Paul,

Na jouw advies voor en uitvoering van de reparatie aan mijn Friese staartklok hangt hij weer op zijn plaats. Hij loopt weer prima met zijn rustige tik-tak en oude vertrouwde tandwielen geluid tijdens de bel-slagen.

Een klok waar ik aan gehecht was, herboren !

Erik van Oosten


Wij hebben de Friese staartklok van mijn moeder bij het Pendulehuis gebracht. Na de verhuizing kregen we de klok niet meer aan het “lopen”.
Paul zag direct dat er een aantal lagertjes vervangen moesten worden en dat de klok hoognodig schoongemaakt moest worden. Na nog geen week kon ik de klok ophalen. Hij hangt en loopt inmiddels naar volle tevredenheid!

Gerda Zon


Dag meneer Roelands,
hartelijk dank voor de reparatie van mijn comtoise en de service daarna. Dankzij uw geduld en vakmanschap loopt de klok weer zoals het moet. 

Agnes van der Beek


Eind vorig jaar vlak voor kerst een afspraak gemaakt. Zeer vriendelijk en netjes te woord gestaan. Duidelijk dat dit een echte liefhebber van klokken is. Voorafgaand een eerlijk verhaal over wat ik wel en niet kan verwachten en een prijsopgaaf. Er bleek iets kleins kapot en niet de veer die hij dacht, waarop Paul direct de prijs lager aanpaste. Hoe geweldig is dat!
De pendule van mijn oma loopt weer en het geluid is geweldig. Ik ben een zeer tevreden klant.

Tibor Rot

Laat hier uw ervaring met het Pendulehuis achter:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht