Over ons

HomeOver ons

Paul Roelands is een ervaren klokkenmaker uit Nieuwegein met een achtergrond in werktuigbouwkunde. In zijn werkplaats worden analoge klokken van de meest uiteenlopende modellen en types vakkundig gerepareerd. Paul ’s vader repareerde vroeger al klokken. Hierdoor ontwikkelde Paul in zijn kindertijd al belangstelling voor het klokkenmakers vak.

Betrouwbare klokkenmaker in Nieuwegein

De kennis om deze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, heeft hij in de loop der jaren uitgebreid door vele praktijk lessen te volgen bij gerenommeerde professionals. Intensieve oefening en alle opgedane ervaring gecombineerd met uitgebreide theoretische kennis, zorgen voor een betrouwbaar en degelijk adres voor uw klokken reparatie.

Klokkenmaker Paul heeft zich ook verdiept in de geschiedenis en ontwikkeling van de vele typen klokken en vertelt u graag meer over uw klok.

Klokken repareren in kleine, efficiënte werkplaats

De kleine, efficiënte werkplaats in Nieuwegein is voorzien van moderne apparatuur, zoals een ultrasoon installatie en precisie boor- en polijstapparatuur. Maar er wordt ook gebruik gemaakt van beproefde ouderwetse technieken en instrumenten.

Klokkenmaker Het Pendule Huis in Nieuwegein staat voor aandacht, hoge kwaliteit, redelijke prijzen en een eerlijk advies!

 

klokkenmaker nieuwegein

 

Voor alle hulp, adviezen en begeleiding van Vincent, Rob, Joop, Pom, Nigel, Juliette, Vrolijks Fotografie, Target Press en Sales Care zijn wij heel erg dankbaar!